logo

gratis seminar

OMSÆT DIN VIDEN OG SKAB INNOVATION PÅ 20 MINUTTER!

Jeg tror på, at du og alle andre har muligheden for at skabe banebrydende innovation.

Vi har alle det udgangspunkt, det kræver at skabe noget stort. Nemlig viden om det fag, vi arbejder med og et kreativt potentiale.

Vi mangler bare én ting… Tid.

Coffee Break innovation (CBI) er et framework og en ny måde at arbejde med nytænkning på. Det er en tilgang, der tager højde for både team- og enkeltpræstation. I  7 dage arbejder man i sprints af 20 minutter, 3 gange om dagen.

Vores forfængelighed og fordomme er de største barrierer for nytænkning. Målet med Coffee Break Innovation at skabe et skarpere afsæt, der over flere dage inspirerer og giver idéer plads til at vokse og udvikle sig i "trygge" rammer.

Alt for ofte sætter vi et mål, men glemmer de rammer, der skal aktivere idéerne, og provokere os derud, hvor vi ellers ikke ville komme.

Derfor vil jeg gerne invitere dig til et særligt seminar, hvor du blive klogere på, hvorfor vi har brug for alenetid, hvad et toilet kan gøre for kreativiteten, og hvordan du og dine kolleger kan få idéerne til at pible frem.

SEMINAR

Tid: 
23. januar 2018 kl. 15.00-17.00

Sted: 
Enigheden
Lygten 39
2400 København NV

tilmeld_seminar_groen

cbi

Du er særligt inviteret

Tirsdag d. 23. januar 2018 fylder Naked Goat 1 år, og samtidig lancerer jeg Coffee Break Innovation. Det får du muligheden for at deltage i, uden det skal koste dig så meget som en bøjet femmer.

Du kan forvente:

> introduktion til frameworket Coffee Break Innovation
> introduktion til hvordan du sætter kreative rammer, der aktiverer kreativitet
> inspiration til en ny måde at angribe nytænkning på
> tid til løbende at reflektere og spejle det over i din hverdag

Det er et lukket arrangement, og når du er kun landet her, fordi du er særligt inviteret. Du skal dog ikke hvile for længe på laurbærene. Der er nemlig begrænset antal pladser og først-til-mølle-princip.

Eventet bliver filmet og brugt på blandt andet min hjemmeside.

tilmeld_seminar_hvid

Kunder