logo

Om Naked Goat

Om Naked Goat

Naked Goat er et symbol på den blufærdighed, vi har for kreativitet. Det samme gælder geden - selvfølgelig er den nøgen – det er jo en ged, men så snart man siger det højt, kommer der et slør af blufærdighed.

En idé kan lyde god hovedet, og helt forfærdelig, når vi åbner munden. Oftest er det vores blufærdighed der spænder ben for os, fordi vi ved, at vores idé bliver vurderet med det samme.

Det betyder at vi som mennesker, ubevidst sætter et filter på, når vi brainstormer.

Jeg har startet Naked Goat, fordi jeg ved, at alle mennesker kan lære at få gode ideer i de rigtige rammer. Nok også bedre idéer end dem man køber ude i byen, fordi medarbejdere har virksomheden og produkterne helt inde under huden, og ingen kender eller elsker produktet mere end dem.

Om Dan Ravn

Jeg hedder Dan, og jeg har arbejdet som kreativ i reklamebranchen siden 1999 – primært som Art Director. Jeg har blandt andet arbejdet med idéudvikling for kunder som:

Novo Nordisk, Coloplast, Novozymes, Volvo, Viasat, Carlsberg,
Grimbergen, Jacobsen, Dong, Statoil, Nivea, Arla, Nybolig, NCC

Ud over kreativitet og idéudvikling er min store passion adfærd, hvor jeg senest har taget en uddannelse i adfærdsdesign.

Læs mere om mig på LinkedIn