logo

facilitering

dan

FÅ BEDRE IDÉER END I GØR I DAG

Du og dine kolleger har tilsammen en uvurderlig viden om jeres forretning. Jeg har 18 års erfaring med idéudvikling og brænder for at sætte jeres viden i spil, så I kan få markant bedre idéer.

I de fleste virksomheder er brainstorms og udvikling en integreret del af hverdagen, men I har et meget større potentiale end du tror. Faktisk er det kun 1 ud af 4, der mener at de lever op til deres kreative potentiale.

Ofte mangler medarbejdere konkrete værktøjer til at få bedre idéer, men endnu oftere er det faktisk rammerne og blufærdigheden der sætter en stopper for idéerne. En leder ved roret af en brainstorm kan for mange virke intimiderende, fordi det for rigtig mange er grænseoverskridende at sige idéer højt, der endnu ikke er flyveklare.

Som idéfacilitator er ens vigtigste rolle, at være i stand til at inspirere folk til at få idéer, de ikke selv havde tænkt på, og hjælpe dem der går i stå. En idéfacilitator skal designe ikke bare kunne designe en brainstorm, men også navigere i den, så den løbende tilpasses deltagerne og outputtet.

I menuen øverst, kan du læse mere om mine produkter og min baggrund.

Er du i tvivl om hvilken værdi, det kan give i netop jeres virksomhed? Så ring eller skriv og book et kaffemøde – 5050 7063 // ide@nakedgoat.dk

//Dan Ravn, Idéfacilitator