Co-creation

[vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”content-moving” parallax_image=”1995″ css=”.vc_custom_1538371464837{margin-top: -150px !important;padding-top: 200px !important;padding-bottom: 100px !important;background-color: #5e5e5e !important;background-position: 0 0;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”CO-CREATION
– Få langt bedre idéer” font_container=”tag:h1|font_size:60|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text css=”.vc_custom_1568953850795{margin-bottom: 0px !important;}”]Uanset om I skal brainstorme på en marketingkampagne, kortlægge en kunderejse, udvikle et produkt, eller skabe forandring, kan jeg designe og facilitere jeres co-creation og forberede alt I har brug for, så I kan læne jer tilbage og opdage idéer, I ikke troede  havde.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”6/12″][vc_column_text]

20 års erfaring

Jeg har arbejdet professionelt med idéudvikling og co-creation i mere end 20 år. Jeg kan hjælpe jer med jeres kreative proces i både små og større grupper.

Med min baggrund i reklamebranchen og min uddannelse i adfærdsdesign har jeg perfektioneret processen, for at kunne skabe sammen.

Co-creation proces

For at kunne få gode idéer sammen, er en forberedelse bestående af inspiration og provokation altafgørende. Når jeg designer co-creation sessions, designer jeg det i tre stadier. Før, unde og efter


Før vi brainstormer

Before co-creation sessions

Før vi mødes til en brainstorm, finder og analyserer vi de elementer, der kan være med til at skubbe vores tanker i nye retninger. Vi kigger ikke blot på hvad andre har gjort, men på hvilken indflydelse det har haft; Hvad har det fået folk til at tænke, føle og gøre?

Så før vi mødes bruger jeg tid på at analysere og bryde inspirationen ned til bittesmå byggesten. Ud fra disse byggesten, laver jeg provokationer, som kommer til at være retningsgivende i vores brainstorm.


Når vi brainstormer

brainstorming and co-creation

Under selve workshoppen, kører vi løbende igennem tre faser, hvor vi udvikler, forfiner og udvælger.


Efter vi har brainstormet

Når vores workshop er færdig tager vi de bedste idéer og lægger en plan for, hvordan vi kan teste idéerne.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/12″][vc_column_text css=”.vc_custom_1538505477268{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #def1fd !important;}”]“To develop and maintain a strong creativity we need structure, systematics and methods – this is exactly what Dan delivers. Dan is a very engaged and talented teacher. Thank you Dan, for an inspiring workshop.”
___

Kasper Lynge
Creative Manager at Novozymes

> Read all recommendations on linkedIn[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]