logo

Gå-hjem-møde

Gå-hjem-møde
“Idékultur på arbejdspladsen”

Vil du inspireres, skubbes og forstå, hvordan vi får bedre idéer, så book mig til et gå-hjem-møde, hvor jeg kommer ud i jeres virksomhed. I får konkrete eksempler og snuser til teknikker, der åbner jeres øjne for, hvad et enkelt ord kan betyde for co-creation på jeres arbejdsplads.

I kommer til at lære:

> Hvordan fungerer vores hjerne, når vi skal få nye idéer
> Hvilke rammer skal der være for, at innovation kan vokse
> Hvordan kan man fremprovokere nye idéer
> Hvordan kan ét enkelt ord gøre en kæmpe forskel, når I skal skabe idéer sammen.

Varighed: 1 – 1,5 time

Hvis du vil booke mig til et gå-hjem-møde, så send en mail til ide@nakedgoat.dk eller ring på 5050 7063

Vil du ikke gå glip af guldkorn, der kan bringe dig frem i bussen?

Tilmeld dig inspirationslisten, og få tilsendt inspiration, værktøjer og andre brugbare idéer fra Naked Goat direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig mine artikler, får du ud over mine ugentlige artikler, nogle arbejdsark du kan bruge til at skabe et overblik over jeres kundeoplevelse, så I kan gå fra slatten service til WAUW.

dan

Jeg hedder Dan Ravn og jeg har arbejdet med kreativitet og ideudvikling i mere end 18 år. Jeg har primært arbejdet i reklamebranchen hvor jeg har arbejdet kreativt med alt lige fra luksusbiler til bæredygtig ingeniørrådgivning

Ud over kreativitet og idéudvikling er min store passion adfærd, hvor jeg senest har taget en uddannelse i adfærdsdesign.

> Læs mere om mig på LinkedIn