logo

forside_ny

MERE INNOVATION

Jeg tror på at alle mennesker kan få gode idéer. Jeg tror også at de fleste virksomheder går glip af  udvikling, fordi de ikke er gode nok til at bruge deres medarbejdere.

Jeg faciliterer brainstorms der samler og udvikler de idéer, dine medarbejderne ikke vidste de havde.

Læs mere her

MEDARBEJDERNE ER DEN MEST OVERSETE RESSOURCE INDEN FOR UDVIKLING OG INNOVATION

Du, dine medarbejdere og jeres kunder ligger inde med værdifuld – men sikkert uudnyttet – viden, og hvis du formår at bruge den viden, vil du med garanti også blive skarpere på:

> Hvordan du får dine kunder til at elske dig
> Hvordan du kommer foran dine konkurrenter
> Hvordan du får en unik forretning
> Hvordan din bundlinje bliver markant sjovere at se på

DE SAMME MENNESKER, MED DE SAMME INPUT, GIVER DE SAMME IDÉER

Når det altid er de samme der kommer med idéerne, er det også altid de samme idéer I får. Ved at inddrage flere medarbejdere, får I også flere idéer, og uanset om det er jeres bogholder, økonomidirektør, sælger, eller sågar jeres kunder, så har I så ufattelig meget passiv viden, som bare ligger som små guldkorn ingen samler op

JEG DESIGNER OG FACILITERER BRAINSTORMS HELT NED TIL 2 TIMER

Vi kan blandt andet brainstorme om:
> Kunderejser – læs mere her
> Produktudvikling – Læs mere her
> Brandoplevelse – Læs mere her
> Word of mouth
> Sociale medier
> Produktionsoptimering
> Digitalisering
> Messer, arrangementer, events

Læs mere om brainstorms her

 

HVORFOR SKAL VI BRAINSTORME?

Forskellige synsvinkler
I enhver virksomhed hvor det er de samme der er ansvarlige for idéerne, vil disse med tiden blive repetitive. I en brainstorm samler man idéer fra alle. Idéerne man samler ind er måske ikke geniale, eller endda brugbare, men sammen bygger man disse idéer op, så de bliver unikke og et frisk pust.

Man kommer i proces
En af de bedste elementer i en brainstorm er at man kommer i proces. Det er frøst når man afsætter tiden, og fordyber sig i opgaven, at magien sker. En brainstorm er med til at sætte rammen og fokus på udvikling.

Alle får tømt hovedet
Brainstorms er et effektivt værktøj til at få tømt hovedet på mange mennesker. Det giver en volumen med mange vinkler og perspektiver, og man får mulighed for at få et større overblik.

Samskabelse styrker engagementet
At skabe noget sammen, giver ikke bare bunker af idéer. Det giver også en fællesskabsfølelse, energi, motivation og engagement. Når man selv er med til at udvikle noget, skaber man også et stærkere forhold til det. Brainstorming er en god måde at involvere medarbejdere uden at spilde deres tid.

Naked Goat  //  Tel. 5050 7063  //  ide@nakedgoat.dk