logo

Få bedre idéer

Produktudvikling

Uanset om du leverer software, konsulentydelser eller fysiske produkter, er dit produkt dét, kunden står tilbage med, når du er gået. Det er her produktet skal overleve, selv når nyforelskelsen har lagt sig.

produktudvikling

Kunderelationer

Vores relationer er noget af det vigtigste - faktisk betyder vores relation 47 %, når vores kunder skal købe fra os. Til sammenligning betyder selve dit produkt faktisk kun 10 %. De fleste siger, at deres differentiering er god service, men man skal ikke kradse særlig lang tid i lakken, før man ser at det er præcis det samme som hos naboen. Tør du gå jeres relationer efter i sømmene?

knap_kundeoplevelser

Brandoplevelse

Coca Cola er happiness, Nike er ”Just do it”, Apple er design i verdensklasse. Hvad er dit brand? Det er ikke nok bare at sige det. Man skal være det. ALT hvad vi foretager os, har indflydelse på, hvordan vi bliver opfattet som brand. Hvordan hænger jeres sociale medier sammen med materialevalget, når I holder kundemøder? Er der en rød tråd mellem de oplevelser, I skaber med jeres kunder, og de, som andre siger om jer ude i byen?

branding